Sign in to follow this  
Followers 0
laggys40

Holset powered s40

54 posts in this topic

13 hours ago, laggys40 said:

Damnnn. My 2nd gear doesn't come anywhere near 100mph,lol. 

It would at 10,000RPM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exhaust is complete. Went at a different approach, decided to paint it black to protect it from the salt during the winter. I also adapted a 3" stainless pipe to the stock muffler for now. Down the road I'll be gutting it out and straight piping inside the stock muffler it to give it the stock(sleeper look) and approved state inspection look to it. 

https://postimg.org/image/5qgynnbbh/

https://postimg.org/image/ld8810p3h/

https://postimg.org/image/p1xx0hz4d/

https://postimg.org/image/dzsu2251p/

https://postimg.org/image/q2y5pmg3x/

https://postimg.org/image/i7nmat6h9/

https://postimg.org/image/xmr8ro9al/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Started up the car for the first time today and she ran!!  Stupid me forgot to tighten the oil feed line on the engine block and made a huge mess,lol. Other than that I have two leaky fuel injectors and still need to extend the o2 sensors wires and replace the timing belt again. There is a small tear and must have gotten hit during install. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0